BIOGRAPHY

Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm.
Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt. Van jongs af aan droomde hij van een voetbalcarrière en speelde hij in zijn kindertijd al op hoog professioneel niveau. Vanaf zijn zestiende levensjaar begon hij zich af te zetten van dit droompad en begaf hij zich vaker op straat om grenzen op te zoeken. Daar leerde hij een andere kant van zichzelf kennen die hem in de problemen bracht, maar ook energie en inspiratie gaf. In tegenstelling tot het bekende verhaal van een ‘artiest die ontdekt wordt’, liet Kevin het niet lang op zich wachten en zorgde hij zelf voor zijn eigen ontdekking.

Rotterdam Airlines

In een lokale buurthuis in Rotterdam creëerde hij zelf een kans door dit toe te eigenen. Hij vroeg om één shot om zijn raps te laten horen aan de oprichters van Rotterdam Airlines. Diezelfde avond werd hij teruggebeld en de rest van het verhaal is history.

Platina

In 2016 bracht Kevin zijn debuut single ‘Op de block’ uit featuring Emms en in datzelfde jaar ook zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’. Na een dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Zijn track ‘Waarom’ featuring Sevn Alias is inmiddels platinum alsmede ook overige tracks waar hij onderdeel van uitmaakt. Zo heeft hij voor de volgende track een platina plaat mogen ontvangen; Turnen (Sevn Alias) en goudenen platen voor: Abu Dhabi (Josylvio), Doorgaan (Jairzinho), Nummer 1 (Gate 16), Wazig (Gate 16) en Money Like We (All Eyez on Us EP).

Lente

Afgelopen zomer 2017 heeft hij opgetreden op WOO HAH festival en werd door onder andere 3voor12 geprezen voor zijn ‘strakke’ optreden. Tevens bracht Kevin een nieuwe singles uit; ‘Allemaal voor niks’ featuring Hef en Vic9, ‘Niet Alleen’ en ‘Tijdloos’. Allen voorproefjes van zijn volgende album welke begin 2018 uitgebracht zal worden.

For more information, please contact:

Natasja Jagesar
Creative Manager
natasja@cloud9music.nl

WRITERS INFO

– Nieuwe album LENTE bereikte de #1 positie in de Nederlandse Album charts

– Getekend bij Rotterdam Airlines

LATEST NEWS