Nienke Plas

BIOGRAPHY

Nienke Plas staat bekend om haar ontwapende karakter en een feilloos gevoel om precies te zeggen wat wij allemaal denken. In 2016 begon ze door een bijzonder voorval met Lady GaGa haar verhalen op hilarische wijze te delen met een snelgroeiend online publiek. Dit gebeurde in de vorm van de HAHALOGS, waarin alledaagse onderwerpen in een razendsnel tempo op komische wijze worden doorgesproken. Met haar wekelijkse SHITTY DIARY neemt ze je op geheel eigen wijze mee in haar leven en geeft Nienke een geheel andere dimensie aan het genre ‘vlogs’.

Ook het presenteren en maken van televisieprogramma’s is voor Nienke niet onbekend. Zo presenteerde ze Zon, Zuipen, Ziekenhuis, deed ze mee aan Expeditie Robinson 2018 en is ze tijdens het voorjaar van 2019 te zien als frontwoman van het programma Pretty & Single van de KRO-NCRV.

Maar zelfs naast deze online & televisieprojecten zit Nienke niet stil: inmiddels heeft ze al drie hitsingles (Vrijdag, Houd me vast, Zo Mooi) op haar naam staan en staan er nog meerdere muziekreleases gepland dit jaar. En tourt ze, na een ongelofelijk succesvolle reeks try-outs, door het hele land met haar eigen theatershowVan de hak op de tak. 

For more information, please contact:

Marc Zwart
Head of creative
marc@cloud9music.nl

WRITERS INFO

– Multi talent bekend van haar vlogs, hitsingles en theatershow

LATEST NEWS