One Vision

BIOGRAPHY

Jordy Westerlaken, beter bekend als One Vision, is een gedisciplineerde producer afkomstig van het eiland Texel.

In de afgelopen jaren heeft hij zijn eigen sound gecreëerd in de Nederlandse urban industrie. Dit is een kruising tussen R&B, Pop, en Afromuziek.

Deze sound viel direct in de smaak bij verschillende artiesten. In 2019 bracht hij samen met Chip Charlez & Young Ellens de single ‘Russisch Roulette’. Het nummer werd uitgeroepen door FunX als FunxDixte en behaalde daarnaast 2.000.000 streams op Spotify.

Het talent en doorzettingsvermogen van de jonge DJ en Producer bleef niet onopgemerkt. In maart 2020 werd hij getekend bij het welbekende 777 van artiest Frenna en ging daarmee ook in zee met Cloud9. Het oog van Frenna viel op de producer doordat hij veel actief was in de 777 studio met artiesten van Frenna. ‘Ik weet dat ik goed op weg ben, maar ik weet ook dat ik nog grote stappen moet maken. Hiervoor heb ik nu de perfecte ondersteuning’ meldt Jordy.

Lang is hij nog niet bezig. In 2017 begon hij met het produceren van Urban en daarnaast had hij geen ook muzikale achtergrond. Tegenwoordig zet hij bijna elk weekend de clubs op eigen eiland op zijn kop, en is hij bezig met zijn opmars om Noord-Holland te veroveren. In zijn sets wordt er gecombineerd tussen een variatie aan stijlen. ‘Ik probeer het publiek te verassen door afro te combineren met house invloeden, hiermee hoop ik de kijk naar muziek van mensen te veranderen’.

Deze jonge artiest staat nog aan het begin van een veelbelovende carrière. En richt zijn pijlen nu op nieuwe producties om de charts in Nederland en daarbuiten te bestormen!

For more information, please contact:

Natasja Jagesar
Urban creative
natasja@cloud9music.nl

LATEST NEWS