ROLLÀN

BIOGRAPHY

Rollàn is een jonge gepassioneerde artiest en muzikant.

Hij is geboren in Antwerpen en opgegroeid in Leeuwarden. Zijn moeder is afkomstig uit Congo en heeft hem drietalig opgevoed, wat er voor heeft gezorgd dat Rollàn een mooie combinatie van Frans, Lingala, Engels en Nederlands spreekt (en zingt). Het liefste combineert hij deze talen dan ook all together als een smeltkroes in zijn eigen muziek en nummers.

Naast rappen en zingen is Rollàn tevens studio engineer, waardoor hij zelfs zijn eigen vocalen kan opnemen en mixen, hetgeen redelijk uniek is voor een uitvoerende artiest.

De diversiteit van zijn muziek loopt erg uiteen, hetgeen er voor zorgt dat zijn act een divers mengpalet aan muzikale genres zoals pop, hip-hop en dancehall aflevert aan zijn fans en publiek.
De afgelopen jaren werkte Rollàn met onder andere Hef, Josylvio, F1rstman, Mr. Polska, Jozo en Zack Ink. Na de successen van Mbongo en Sowieso, is in september 2017 Rollàn zijn debuut EP uitgekomen, genaamd ‘Sous Estimé’. Deze wordt erg goed ontvangen door het publiek, en word veel gestreamd op Spotify.

Follow ROLLÀN
Website | Facebook | Instagram | Twitter

For more information, please contact:

Natasja Jagesar
Creative Manager
Natasja@cloud9music.nl

WRITERS INFO

LATEST NEWS