ARE YOU NEXT?

Cloud 9 Music en XITE gaan op zoek naar hét nieuwe poptalent van Nederlandse bodem! Heb jij er altijd al van gedroomd om in de voetsporen te treden van de beste artiesten uit Nederland? En sta jij te popelen om de studio in te duiken met Arno Krabman en Joren van der Voort, muziek producers & auteurs van de grootste hits zoals “Blijven Slapen”“Hij Is Van Mij” en “Nu Wij Niet Meer Praten”? Meld je dan nu aan en maak kans op een platencontract bij Cloud 9 Music!

Upload je video voor 31 januari via onderstaand formulier en wie weet zien we je terug bij de audities!

Auditie doen?
De eerste auditieronde zal online plaatsvinden, je kunt je hiervoor individueel of als groep aanmelden via het onderstaande formulier. Hierbij dien je een video mee te sturen met een korte introductie + een zangfragment van +/- 1 minuut. Dit kan middels een (verborgen) YouTube-link waarbij je zelf goed in beeld bent; hier zal je op beoordeeld worden. 

De tweede auditieronde zal georganiseerd worden in februari/maart. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd zullen we je via e-mail op de hoogte brengen met verdere informatie over deze auditiedag.

Let op: deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn

Aanmeldformulier


Een greep uit de hits van Joren van der Voort & Arno Krabman: