ARE YOU NEXT?

Na het succes van de vorige editie, waarin niemand minder dan #1-artiest Claude werd ontdekt, gaan Cloud 9 Music en XITE onder de naam ARE YOU NEXT? wederom op zoek naar een nieuwe Popsensatie. In samenwerking met de bekende muziekproducers Arno Krabman en Joren van der Voort worden de komende tijd auditierondes gehouden. Het gekozen talent mag met Arno en Joren de studio in, zal een single uitbrengen en de bijbehorende video zal te zien zijn bij tv-zender XITE.

Upload je video voor 19 februari via onderstaand formulier en wie weet zien we je terug bij de audities!

De inschrijvingen zijn gesloten!


Auditie doen?
De eerste auditieronde zal online plaatsvinden, je kunt je hiervoor individueel of als groep aanmelden via het onderstaande formulier. Hierbij dien je een video mee te sturen met een korte introductie + een zangfragment van +/- 1 minuut. Dit kan middels een (verborgen) YouTube-link waarbij je zelf goed in beeld bent; hier zal je op beoordeeld worden. 

De tweede auditieronde zal georganiseerd worden in maart/april. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd zullen we je via e-mail op de hoogte brengen met verdere informatie over deze auditiedag.

Let op: deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn

Cloud x XITE

Aanmeldformulier (Gesloten)


Een greep uit de hits van Joren van der Voort & Arno Krabman: