Djamila

Djamila: Je kent haar waarschijnlijk als de grootste Nederlandse –talige vrouwelijke YouTuber, maar ook grote kans dat je haar ziet als actrice, zangeres of zelfs songwriter.

Woonachtig in de USA maakt ze sinds 2014 vanuit het warme Texas haar leuke, spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube video’s voor haar kanaal ‘MeisjeDjamila’ , die bij elkaar opgeteld al meer dan 810 miljoen views hebben.

Iedere woensdag, vrijdag en zondag upload ze een nieuwe video, waaronder “Let’s Play Wednesday” waarin ze de leukste videogames speelt en natuurlijk de Fan Friday video waarin ze wekelijs haar fans in het zonnetje zet door het laten zien van de Fan art en de rap-out.

Muziek is haar grote passie, dus een eigen album  (Girl) en clubtour kon niet uitblijven. In onder andere een uitverkochte Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishing contract met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor (hopelijk) 2022.

Read More

 
 
 

Our roster