DODO

Johnson Pena, beter bekend onder zijn artiestennaam Dodo, werd geboren in Amsterdam. De rapper komt uit een gezin van 5 kinderen, hij is de jongste van allemaal. Zijn vader zat vaak vast en overleed toen Dodo ongeveer zeven jaar oud was, wat een heftige impact had op zijn leven. De rapper is afkomstig uit Amsterdam-Noord en wordt omschreven als een echt familiemens.

Dodo is getekend bij het label van Jairzinho genaamd Rotterdam Airlines. In 2018 bracht hij, in samenwerking met BKO, zijn debuutsingle ‘Aangenaam’ uit. Deze track ging erg lekker.

De rapper bracht niet veel later muziek uit met grote artiesten, maar kwam ook solo ook erg sterk. In 2019 bracht de Amsterdamse rapper zijn debuut EP genaamd G.O.D. uit. Het lukte hem om met de singles ‘Streetlife’ en ‘Jimmy’ miljoenen streams te pakken.

In 2020 belandde DODO in een heftig auto ongeluk, wat hem bijna het leven kostte. Daarna kwam de artiest harder terug dan ooit. Hij dropte in juni zijn “Traples” EP, met onder ander de hit “A5” en “Djallas”. Kort daarna dropte de single “La La La” die binnen no-time de 2 miljoen streams passeerde.

Our roster