BIOGRAPHY

Navario Clyde Denswil (a.k.a. Navi) geboren op 11-10-1999 te Amsterdam. Navi is opgegroeid in de Bijlmer en van jongs af aan bezig met het maken van muziek.

Op het eerste gezicht een coole rustige jongen, maar zodra hij begint te “spitten” kom je er al snel achter dat hij een gave heeft. Een unieke sound en lyrics die hij zonder enige voorbereidingen in de Mic spuugt.

Navi is niet geheel onbekend binnen de Nederlandse HipHop en heeft al een aantal hits (goud en platina) op zijn naam staan o.a. door samenwerkingen met SBMG (Concreet & Drop Top) en Latifah (On My Way). Met grote trots heeft hij zijn eigen solo track “C.H.E.C.K.” onlangs gelanceerd, deze kon uiteraard niet ontbreken aan zijn lijst.

Hoewel Navi tot voor kort nog onder de hoede van zijn neef Chyvon Pala (a.k.a. Chivv – SBMG) zat, heeft hij besloten om zijn eigen weg in te gaan, zelfstandig stappen maken, creëren van nieuwe mogelijkheden en niet te vergeten het maken van nieuwe tracks!! Met veel lobi en dankbaarheid voor zijn vrienden is zijn tijd gekomen om op de voorgrond treden. Hard aan het werk om zijn eigen EP ‘New Baller Alert’ te lanceren.

For more information, please contact:

Natasja Jagesar
Creative Manager
natasja@cloud9music.nl

WRITERS INFO

LATEST NEWS