BIOGRAPHY

Gio (1986) is een Nederlandse R&B/Pop zanger van Surinaamse afkomst die al sinds 2005 actief is in de muziekindustrie als zanger en schrijver. In 2005 bracht hij zijn debuutalbum ‘First’ uit met daarop de hits ‘Magic’, ‘Fantasty girl’ en ‘You could be that girl’. Het succes leverde hem felbegeerde voorprogramma’s op voor internationale artiesten zoals Kanye West, Destiny’s Child, Mary J. Blidge, KC & Jojo, Ne-yo en meer.

Het zwoele R&B stemgeluid van Gio is sinds zijn carrière door geen enkel ander artiest evenaart en daarom blijft hij tot op de dag vandaag een van de meest geboekte artiesten in Nederland.

Na het succes van zijn debuutalbum brengt hij in 2006 twee tracks uit met o.a. The Partysquad ‘Hard to get’ en ‘Dat is die shit’. Sindsdien zingt Gio naast Engelstalig ook Nederlandstalig en scoorde hij hits met zijn singles ‘Ik denk aan jou’ en ‘Je hebt me’, waarop hij samenwerkte met wereldproducer Giorgio Tuinfort (Ariana Grande, David Guetta, Nicki Minaj, Usher en meer). Hierop volgde meerdere hits zoals de platinum single ‘Omlaag’ met Keizer in 2013 en de gouden single ‘Salut’ met o.a. Boef, Bollebof en Justice Toch in 2016.

In 2017 is Gio te horen op de single ‘Work voor mij’ van Dyna en zal hij zijn eigen solo singles uitbrengen onder Equipe Records, bij wie hij een nieuwe platendeal heeft getekend. De samenwerking met GLOWINTHEDARK “Hier voor jou” was zijn eerste featuring track op het label. Hierna volgde twee solo singles “Dans Met Me” en “Een Plek”. Gio is momenteel druk bezig in de studio en meer singles zullen volgen.

For more information, please contact:

Mo Fouradi
Creative Manager
mo@cloud9music.nl

WRITERS INFO

LATEST NEWS

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*