TOMMY

TOMMY is een jonge urban pop DJ/producer uit Purmerend met een grote passie voor muziek. Op jonge leeftijd speelde TOMMY al diverse instrumenten, maar op zijn 10e verjaardag verloor hij zijn hart aan de dj-tafel. De nu 16-jarige TOMMY doet niets liever dan muziek maken, performen en nieuwe connecties maken binnen de scene.

Als jongste Nederlander ooit (14 jaar) mocht TOMMY (toen nog DJVM) optreden op het ISY Music Festival in China waar o.a. Armin van Buuren en Martin Garrix ook stonden. Het afgelopen jaar heeft hij op festivals als Kingsland en DutchValley gestaan en hij is resident DJ bij FRIS-evenementen door heel Nederland. Ook heeft TOMMY gedraaid in een uitverkochte Ziggo Dome tijdens de public viewing van Ajax – Valencia.

Momenteel is TOMMY hard bezig met het uitbouwen van zijn carrière. Zijn eerste uitgebrachte single ‘Wildernis’ featuring Paul Sinha en Chip Charlez (+490.000 streams) was tevens het anthem van de Freek Vonk liveshows 2019. Met Freek Vonk stond hij maar liefst 10 keer in een uitverkochte AFAS Live.

Read More

Our roster