Valsbezig

Valsbezig bestaat uit vier jongens allemaal afkomstig uit Zuid-Oost: Ritchie VB, (Ritchie Linga) Kees VB, (Reniliho Linger) Ginio VB, (Reginio Doelwijt) en Demma VB. (Demirel Stuart). De groep is getekend bij TopNotch. Ze begonnen in 2014 samen met muziek maken en braken uit in 2016 door de FunX Talent show. In het jaar 2017 wonnen ze ook een FunX Award voor Best Talent. In dit zelfde jaar brachten ze de tracks ‘Tranquilo’ en ‘Naar beneden’ uit, waarvoor ze twee gouden platen hebben ontvangen. Na deze successen hebben de jongens zeker niet stilgezeten.

2017 was ook het jaar dat ze hun debuut EP ‘VBALERT’ releasden, wat in 2018 een volledige gouden status bereikte. Dit zelfde jaar brachten ze ook hun tweede project ‘SOON ON TOP’ uit. De lead single van dit project ‘BUK’ is platina gegaan en zit nu op 26M+ Streams. In 2020 brachten ze hun derde project ‘4LIFE’ uit, met singles als ‘Pull Up’ en ‘Just do It’ die het nu ook erg goed doen in de streams. Valsbezig heeft al veel
bereikt in een korte tijd en weten altijd hun charismatische persoonlijkheid te verwerken in niet alleen hun image maar ook in hun dansbare hits.

Our roster