Yung Noodle

Bryan Krijgsman was vanaf jonge leeftijd al enorm geïnteresseerd in muziek, omdat beide ouders muzikant zijn. Op 8-jarige leeftijd begon hij met drummen, en niet lang daarna ontdekte hij het programma Hiphop Maker waarmee hij beats begon te maken. Al gauw tilde hij zijn kwaliteiten naar een hoger niveau, en stapte hij over op FL Studio.

Op 15-jarige leeftijd wist hij zeker dat dit zijn roeping was. Daarom stopte hij vastberaden met de HAVO om te gaan studeren aan de Nederlandse Pop Academie. Na 1 jaar besloot hij om over te stappen naar de Herman Brood Academie, waar hij 3 jaar later zijn diploma haalde als Beatcreator

In de afgelopen jaren heeft Bryan enorm veel ervaring opgedaan en skills ontwikkeld als producer en engineer. Één ding is zeker: Bryan wil niets liever meer dan muziek maken. Inmiddels heeft hij vele producties gedaan voor gevestigde namen, onder andere voor Young Ellens, Jairzinho, Nielson en Sharon Doorson. Bovendien verzorgde hij de mix & master voor 3robi, Jack, KM en Ashafar.

Our roster