Sigourney K

Sigourney Korper heeft een publishing overeenkomst getekend met Cloud 9 Music. Deze singer-songwriter, ook wel bekend onder haar artiestennaam Sigourney K., heeft haar strepen in de muziekscène méér dan verdiend. Zo schreef ze niet alleen mee aan hits voor artiesten als Bilal Wahib, Ronnie Flex, TP4Y en B-Brave maar bracht ze ook met succes haar eigen nummers uit. De single ‘Sunshine’ met Kevin werd meer dan 15 miljoen keer gestreamd op Spotify en ook samenwerkingen met Sevn Alias en Jayh werden goed ontvangen. Met de samenwerking zal Sigourney zich de komende tijd focussen op het maken van nieuwe muziek.

Sigourney is enorm blij om zich bij het Publishing team van Cloud 9 Music aan te sluiten: “De afgelopen jaren heb ik regelmatig met het team van Cloud 9 Music samengewerkt door de sessies die ze continu plannen. Het voelt goed om de komende jaren die samenwerking verder uit te breiden.”

Marc Zwart (Cloud 9 Music) zegt over de samenwerking: “We werken al een lange tijd samen met Brahim Fouradi. Door hem kwamen we in contact met Sigourney K. en konden we haar al in tal van sessies laten samenwerken met andere artiesten. Haar talent is ongekend en de songs die de komende tijd uitkomen zijn daar wederom het bewijs van.”

Onze Artiesten